Bu Blogda Ara

İzleyiciler

11 Şubat 2009 Çarşamba

DOGUKENT'TEN RESİMLER (3)

































VIII. GENEL KURUL

S.S.Doğukent Konut Yapı Kooperatifinin 2002 Yılı Olagan Genel Kurul Toplantısı, 09.03.2003 tarihinde, saat: 09.30’ da, Batıpark Kapalı Spor Salonu - Kahramanmaraş adresinde, San. ve Tic. Bakanlığı Temsilcileri, İbrahim Nakış, Ahmet Altun, Mahmut Kalacık, Mehmet Uzun, Kemal Arslan, Muhterem Dere, Sinan Belen, Mustafa Şeker, Cuma Kaş ve Erzan Yılmaz’ın gözetiminde yapıldı.

Bu Genel Kurulda;

Kayıtlı üye sayısı : 2800 kişi,
Katılan üye sayısı : 903kişiydi.


Bu Genel Kurulun, Divan Başkanlığına ; Ömer Kaya, Katip Üyeliklerine ise; Ali Erdihan, Niyazi Kandilcik, Halil Altıparmak, Halil İbrahim Akay, Ökkeş Kenger, Hacı Beyazbayrak ve Ahmet Say, Genel Kurul tarafından ittifakla seçildiler

Bu Genel Kurulun en önemli özelliği kredi alınarak inşaatları kısa bir sürede tamamlanması idi.
Divan Başkanından, Yönetim Kurulu adına söz alan Av. Metin Doğan, üyelere kredi ile bilgi verdi.
8. Maddenin görüşülmesinde söz alan üyelerden Talip Baran, Ali Çam, Ersin Yaycıoğlu ve Fuat Demirçapar görüşlerini beyan ettiler.
Neticede kredi alınması Genel Kurula katılan üyelerin oyuna sunuldu ve reddedildi.

10. Madde Dilek ve temennilerle ilgili idi. Bu maddenin görüşülmesinde söz alan üyelerden Nuri Mut:"Kredi konusunda Yönetimin yeterince bilgi aktaramadığını ve bu nedenle üyelerin bunu anlamadı. " dedi.
Söz bazı üyeler de , "aidatları zamanında ödemeyenlere ne gibi işlem yapıldığını." sordu.
Konuyu, Yönetim Kurulu adına cavaplandıran Av Metin Doğan; " aidatları zamanında ödemeyenlere cezai müeyyide uygulanır." dedi.

Böylece bu Genel Kurulun gündeminde bulunan 16 Madde görüşüldü.

……………………………………

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder